Aplicații Facebook.
Descoperă forța interacțiunii.
Cu aplicațiile GoSocial poți să creezi promoții și să crești numărul de fani.
Foarte ușor!
Vezi aplicaţiile
  • Aplicatii Facebook - Easy Collect
  • Aplicatii Facebook - Get Smart
  • Aplicatii Facebook - Shopping

GoSocial!

Aplicaţiile GoSocial implementează soluții inteligente pentru activitatea ta in domeniul Social media. Pentru că cerințele de comunicare cu clienții au trend ascendent și pentru că utilizarea canalelor sociale devine imperativă pentru produsele și serviciile tale, echipa GoSocial a dezvoltat metode complexe de promovare web.

Oferim opțiuni multiple de comunicare în piață a brand-ului tău prin monetizarea metodelor fan based către identificarea target-ului pieţei existente deja sau crearea unei baze de clienţi noi. Cu GoSocial, vei putea personaliza comunicarea şi vei putea realiza campanii de succes cu rezultate reale si măsurabile.

Aplicaţiile Facebook realizate de GoSocial îţi oferă ocazia să-ţi cunoşti clienţii cu adevărat, să stabileşti aria de interes structurată pe sex, locaţie, vărstă şi comportament de vizitare. Utilizează aplicaţiile în mod inteligent şi organizează campaniile cuprinzând referiri la aplicaţiile instalate pe paginile tale şi converteşte like-urile statistice în unele personalizate!